dimecres, 9 d’abril del 2014

'Pyrenades'. Una opció als Pirineus orientals per aquesta setmana santa

S´apropa la setmana santa. El temps és molt canviant als Pirineus però sempre és una excel·lent opció per passar amb la família i amb els nens. Per això, us volem recomanar una opció molt atractiva: Pyrenades.

Entre el 12 i el 19 d´abril a Salardú (Val d´Aran) es celebra la 4ª edició del Festival Pyrenades. Podem dir que aquest event no és només una trobada anual. Es tracta d´un Festival, unes jornades sobre pirineisme i un ampli programa d´activitats totalment gratuïtes. Entre elles podreu trobar conferències (les plantes i els seus usos, etc) caminades (Pujada al Tuc de Pedescaus, etc.), activitats infantils (cursos d´iniciació al muntanyisme, iniciació als rastres a la natura, etc.) i exposicions (“Els Pirineus en profunditat”, etc.).


Cal dir, que totes les activitats són gratuïtes i només cal inscriure´s al formulari de la web  indicant les activitats, conferències i projeccions a les que es vol assistir. Us recomanem seguir el seu perfil a les xarxes socials per estar assabentats de totes les seves activitats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada