dijous, 24 d’abril del 2014

Itinerannia. Una forma de recuperació històrica a través dels camins



Quan parlem d´Itinerannia no només podem parlar d´una xarxa de camins senyalitzat. Aquest projecte neix producte de 3 entitats com el Consorci Ripollès Desenvolupament, Turisme Garrotxa i Alt Empordà Turisme. 3 comarques i 3 indrets diferents, però a la vegada complementaris. Els Pirineus del Ripollès, l´interior de la Garrotxa i el litoral de l´Alt Empordà ens porten a parlar d´aquesta xarxa que recupera al voltant de 2500 km de camins històrics.

Pas a pas i com si es tractés d´una xarxa de carreteres, us podreu endinsar pels racons més emblemàtics de 3 comarques tan diferents com singulars, pel que fa als seus paratges de gran bellesa, complementats amb una àmplia oferta d'activitats, restaurants i allotjaments propers als camins, on podreu descansar i  gaudir de la seva gastronomia.


Un dels grans atractius d´aquesta xarxa de senders és la seva classificació dels itineraris en funció de la seva dificultat. Quan trobeu un panell indicador podreu valorar el grau de dificultat i escollir un o altre. Un fet tan senzill com útil si desconeixem el territori.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada